Які букмекерські контори залишилися на ринку України

Опубліковано:
23 Березня, 2023

Український ринок азартної індустрії продовжують залишати компанії, які були викриті у порушенні правил та зв’язків із країною терористом. Прочитавши цей матеріал, ви дізнаєтесь які букмекерські контори України сьогодні працюють у ліцензованому форматі для повнолітніх гравців.

Хто залишив букмекерський ринок України?

2021 року букмекерські контори від FanDay набули законного статусу України. Компанії, які захотіли легально працювати для українських гравців, одержали відповідні сертифікати від комісії КРАІЛ. Але з початку 2023 року правоохоронні органи викрили низку операторів у зв’язках із російським бізнесом, вирішивши позбавити ці заклади ліцензованого статусу.

Першу ануляцію сертифіката зазнала компанія 1xBet. Потім Президент України Володимир Зеленський наклав санкції на такі бренди, як Паріматч та Fansport, чия діяльність для української аудиторії наразі повністю заборонена.

Хто легально сприймає ставки на спорт в Україні?

Після чищення ринку ставок від порушників, поціновувачі спортивних прогнозів з України не залишилися без можливості займатися улюбленою справою. Сьогодні для повнолітніх геймерів доступна реєстрація та гра на двох відомих сайтах, які функціонують у ліцензованому форматі:

  • Favbet;
  • Vbet.

Обидва букмекери працюють відповідно до регламенту комісії КРАІЛ, приймаючи у себе лише українських гравців, яким виповнилося 18 років. Щоб робити ставки на сайтах та мобільних додатках контор, новачки повинні пройти процедури реєстрації та перевірки персональних даних. За внесення першого депозиту букмекери надають клієнтам стартовий бонус. У Favbet це 4500 гривень, а Vbet надає безкоштовну пару на 1500 гривень. Крім вітальних бонусів, компанії активно заохочують користувачів у рамках акцій, що діють.

Які ставки пропонують букмекерські контори України?

Букмекерські контори України пропонують клієнтам багато варіантів спортивних ставок. Компанії охоплюють усі існуючі види спорту, але найпривабливішим виглядає ринок футболу, тенісу, баскетболу та хокею.

Крім прогнозів на окремі матчі, клієнти ліцензованих компаній можуть прогнозувати результати великих турнірів. Наприклад, хто виграє футбольну Лігу чемпіонів, українську прем’єр-лігу тощо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Favbet, #Букмекерська кантора, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: