У громаді на Тернопільщині провели турнір з міні-футболу пам‘яті Івана Білоуса

Опубліковано:
21 Березня, 2023

У Великогаївській громаді на Тернопільщині провели турнір з міні-футболу пам‘яті Івана Білоуса. Це традиційні змагання, які проводять щороку. Матчі пам’яті відбулися на майданчиках сіл Баворів, Товстолуг та Великі Гаї. 

Перемогла у турнірі команда «Агрон-ветеран». Друге місце посіла команда «Великі Гаї», третє – «Товстолуг-Застінка», – повідомив на сторінці у мережі Facebook голова громади Олег Кохман.

«Уже минуло 5 років, відколи не стало хорошого друга та патріота Тернопільського футболу Івана Білоуса. Учасники турніру помолися біля його могили у Великих Гаях.Жоден захід у нашій громаді не проходить без скриньки для ЗСУ. Цього разу зібрали 3 тисячі для потреб армії. Щиро дякую відділу культури, молоді та спорту за проведення турніру та сьогоднішнім спонсорам Тернопільській пивоварні Опілля», – написав Олег Кохман.

null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Іван Білоус
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: