Тернопільський «Карітас» організовує табір для підлітків

21.03.2023 08:10   Джерело: TeNews
Опубліковано : Ліля Костишин

Благодійний фонд «Карітас Тернопіль» запрошує дівчат і хлопців 12—17 років у п’ятиденний табір «Майже дорослі», що відбуватиметься під час весняних канікул, 27—31 березня, з 12 по 17 годину (м. Тернопіль, вул. Замонастирська, 10).

Із підлітками працюватиме команда фахівців молодіжного центру «Карітасу Тернопіль». Крім цікавих розваг, вихованці табору отримають інформацію з актуальних для них тем, як от фінансова грамотність, сексуальне виховання, навички взаємодії в групі, самопрезентація, здорове харчування, екосвідомість, самозахист. Також у програмі табору — майстер-класи і психолого-педагогічні тренінги, що допоможуть дітям упевненіше переступити поріг у доросле життя.

На завершення корисного відпочинку учасники реалізують волонтерський проєкт, у якому зможуть втілити в реальність свої ідеї, проявити ті чи інші здібності в дорослій ролі громадського активіста/проєктного менеджера/волонтера.

Для того, аби взяти участь у таборі, потрібно заповнити гугл-форму https://forms.gle/Y6Aiz8e8Kpm9Vyut6 і заплатити благочинний внесок, що покриватиме організаційні витрати на весь комплекс занять табору, витратні матеріали, а також щоденні гарячі обіди, перекуси і напої.

Частина коштів буде спрямована на благодійну діяльність для потребуючих, котрими опікується «Карітас Тернопіль».

Детальніша інформація — на сайті благодійного фонду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі