Компанія GG.bet готова порадувати своїх клієнтів великим набором акцій і спеціальних пропозицій. Їх число регулярно збільшується. Використовувати бонуси і промокоди БК GG.bet можна щоб ще частіше ставити в цій конторі. А заробляти тут є на чому. У фокусі уваги букмекера десятки різних дисциплін. Також у компанії діє низький показник маржі. Це означає, що клієнти зможуть розраховувати на максимальну винагороду своїх знань.

Вітальний бонус від GG.bet

Одразу після реєстрації в цій компанії можна отримати привітальний бонус. Для цього потрібно:

  • Правильно пройти процедуру створення профілю в компанії.
  • Поповнити свій баланс.
  • Дочекатися зарахування коштів.

На сайті https://top10ua.com/uk/bookmaker/ggbet/ нових клієнтів чекає заохочення в розмірі 200% від суми першого депозиту. Максимальна винагорода, на яку можна розраховувати, становить 4500 гривень. Це хороша підтримка для кожного клієнта, який тільки починає робити свої перші кроки в даній компанії.

Додаткові кошти будуть зараховані на спеціальний баланс. Це означає, що просто так забрати їх не вийде. Зате гроші легко конвертувати в нові прогнози. Як підсумок, нові клієнти отримають шанс регулярно ставити і заробляти за рахунок того, що вони ще недавно розглядали тільки як хобі.

Які ще акції передбачені в букмекерській конторі

Вітальна пропозиція – це тільки початок. Надалі найактивніші користувачі зможуть розраховувати на інші винагороди. Якщо виділяти найпопулярніші типи заохочень, то не можна пройти повз:

  1. Фрібетів. Це винагорода для найбільш активних клієнтів. Якщо гравець буде регулярно ставити, то компанія це помітить і оцінить. Фрібети можуть діяти для конкретних дисциплін. Наприклад, призначатися тільки для баскетболу, хокею або інших змагань. Це обов’язково потрібно враховувати під час їх використання.
  2. Кешбеки. Компанія поверне частину від внесеної суми. Часом розмір кешбеків може досягати 25%. Ці гроші надалі можна буде використовувати для виконання нових ставок у букмекерській конторі.
  3. Винагорода за поповнення балансу. Вносьте депозит і прокачуйте його завдяки заохоченню букмекера. Додаткові кошти можна буде вкласти в нові ставки на матчі, які висвітлює GG.bet.
  4. Страховка ставок. Винагорода передбачає, що гравець не втратить свої кошти навіть у разі невдалого результату протистоянь.

Також дуже часто в компанії діють акції, приурочені до різних турнірів. Наприклад, Чемпіонату світу з футболу. Особливу увагу букмекер приділяє кіберспортивним змаганням. Тепер клієнти цієї компанії зможуть не просто ставити на популярні турніри, а й отримувати спеціальні винагороди. 

Дотримуйтесь правил майданчика й отримання бонусів стане реальністю. А якщо ігровий процес викликатиме питання, то звертайтеся до представників служби підтримки букмекерської контори.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #GG.bet, #бонуси
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: