Сільська школа у громаді на Тернопільщині отримала генератори від волонтерів БФ «Хвилі змін»

Опубліковано:
20 Березня, 2023

Волонтери БФ «Хвилі змін» передали допомогу працівникам та учням загальноосвітньої школи I-II ступенів села Кальне Зборівської громади. Зокрема, Руслан Кулик і Тарас Савчук відвезли два потужних нових генератори для навчального закладу.

Про це написали на сторінці фонду у мережі Facebook. 

«Генератори передали забезпечення школи резервними та автономними джерелами енергопостачання.Ці генератори придбані благодійниками з німецького міста Бохольт та з ініціативи нашої землячки пані Галина Олійник», – повідомили представники фонду.

 

Сьогодні дорогою в рідні Бережани заїхав в село Кальне Зборівської громади, щоб передати генератори… Приємно було познайомитися з директором школи з паном Василем Затором. А ще приємніше – побачити класну сільську школу! Переконаний, що закривати сільські школи не можна! – написав в соціальній мережі співзасновник фонду Руслан Кулик.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кулик, #савчук, #Хвилі змін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: