Школа Тернопільщини увійшла до 4-ки півфіналістів національного проєкту для змін

17.03.2023 15:00   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Тернопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 28 стала однією з чотирьох шкіл-учасниць, які прямо зараз борються за  місце у фіналі проєкту «Змінитися за 7 місяців».

І саме ви можете допомогти їй отримати 700 000 гривень на впровадження змін у просторі та на розвиток усієї шкільної родини – від опанування навичок психологічної допомоги до налагодження партнерських відносин з батьківством чи громадою.

Школа хоче перетворити їдальню на простір, в якому якому формуватимуться не тільки засади здорового харчування, але і комунікація та проведення спільного часу вчительством, учніством та батьківством. Діти зможуть мати простір, де вони зможуть усамітнитися чи об'єднатися в групи за інтересами. Також для шкільної родини важливим є створення місця для психологічної підтримки. А ще одна з важливих цілей – зміна режиму школи, налагодження співпраці між учительством і учнівством.

Подивитися відео-презентацію можна тут https://bit.ly/video01changein7months.

Як віддати голос за тернопільську школу? 

  1. Переходьте за покликанням на допис із голосуванням https://bit.ly/3TfXuWw 

  2. Обирайте реакцію «Подобається» до цієї публікації.

Голосування триває до 22 березня.

У ньому також візьме участь Опікунська рада організатору проєкту EdCamp Ukraine: Лілія Гриневич, Анатолій Бабічев, Тетяна Гавриш, Вікторія Мілютіна, Сергій Колебошин, Тарас Тополя, Наталія Мосейчук, Слава Фролова.

«Змінитися за 7 місяців» – проєкт, який дозволить переосмислити освітній простір. Фінансування, який забезпечить проєкт – тільки початок перетворень. EdCamp проконсультує шкільні колективи щодо покращення навчальних процесів та спільно вони напрацюють нову стратегію своєї школи.

Залучення громадськості до трансформації розвантажить вчительство та допоможе школам стати справжніми просторами стійкості як зовнішньо (через ремонт закладу освіти), так і внутрішньо (через підвищення кваліфікації всієї «освітньої родини»). 

Про EdCamp Ukraine

EdCamp Ukraine - громадська організація, що вже сім років об’єднує освітян та допомагає їм зростати. Спільнота навколо організації налічує 40 тис осіб. Від 2015 року ГО організовує  щорічні національні (не)конференції EdCamp Ukraine, націлені на підтримку та розвиток українського освітянства, і масштабує ці події через щорічні хвилі регіональних (не)конференцій. Також організація провадить курси підвищення кваліфікації для вчительства та оперує Національною онлайн-платформою можливостей підвищення кваліфікації EdWay. 

Від початку великої війни EdCamp Ukraine запровадив серію антикризових ініціатив, спрямованих на підтримку і підвищеня стійкості українського освітянства.

www.edcamp.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі