З перших днів вторгнення, вступив до лав ЗСУ: історія працівника поліції охорони з Тернопільщини

17.03.2023 15:14   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

За фахом хореограф-балетмейстер, керівник танцювального колективу «Дністровські зорі», а згодом інженер центру технічної охорони.

Це історія про працівника поліції охорони з Управління поліції охорони в Тернопільській області Ігоря Пінгаса, який з перших днів повномасштабного вторгнення, вступив до лав ЗСУ.

Дізнавшись 24 лютого, що його старшого сина, курсанта Хмельницької академії прикордонних військ України, забрали на підсилення кордону з Білоруссю, уже 26 лютого у складі бригади ЗСУ він стримував наступ ворога на Житомирщині з боку Ірпеня і Бучі.
У середині березня 49-річного Ігоря Пінгаса з побратимами відіслали на полігон освоювати новітні гаубиці, а після навчань відправили до Сєверодонецька, де вже вирувало пекло.
Нині, після важкого поранення, Ігор Пінгас проходить лікування у військовому госпіталі і хоче якнайшвидше повернутись в стрій, щоб разом з побратимами визволяти рідну землю!
Від Управління поліції охорони в Тернопільській області на передовій ще четверо працівників. Це електромонтер охоронно-пожежної сигналізації ЦТО Віталій Пилипчук, водій взводу охорони об’єктів та публічної безпеки №1 батальйону Олександр Чайка та водій взводу №2 роти реагування батальйону Андрій Пальчак, електромонтер охоронно-пожежної сигналізації ЦТО Сергій Мантула.
Наближаємо перемогу разом!
Департамент поліції охорони.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі