У Тернополі наркотоговець з новжем напав на поліцію

16.03.2023 23:00   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У Тернополі наркотоговець з новжем напав на поліцейський у той момент, коли його затримували. Правоохоронці встановили, що він - 39-річний житель обласного центру.

Продавав забронені речовини разом зі співмешканкою, її подругою та товаришем. Вони розповсюджували психотропні речовини та прекурсори.

«Клієнтами групи були лише перевірені особи. Товар передавали з рук в руки. Впродовж кількох місяців слідчі спільно з працівниками карного розшуку та відділу кримінального аналізу документували діяльність групи. У помешканнях підозрюваних вилучили 160 грамів психотропної речовини «Альфа-PVP», близько 250 грамів «канабісу», ваги, 30 мобільних телефонів й понад 200 тисяч гривень. Під час спецоперації, проведеної бійцями спецпідрозділу РПОП та під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури, організатор намагався втекти та напав на правоохоронців з ножем. Його затримали», - каже начальник УБН в Тернопільській області Михайло Димида.

Тернополянину оголосили підозру відповідно до частини 3 статті 307 ККУ та обрали запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави. Вирішується питання про оголошення підозри й згідно зі статтею 345 - погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу ККУ. Також За кілька днів затримали оперативники ще одного зі спільників. У нього, окрім наркотиків та грошей, знайшли ще два на пістолети, їх віддали на експертизу. Поліція встановлює шляхи надходження наркотиків до Тернополя. Триває слідство.

null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі