Як вибрати кондиціонер та бальзам за типом волосся

16.03.2023 14:16   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Блискуче здорове волосся прикрашає будь-кого. Щоб після миття голови зачіска набула об'єму, а пасма стали шовковистими і слухняними, стилісти застосовують ефективні бальзами та кондиціонери для волосся. Як вибрати засіб для домашнього використання?

Орієнтуйтеся на свій тип волосся та різновид ушкодження

Шампунь вибирають за типом шкіри голови, адже він очищує поверхню від змертвілих клітин, вимиває бруд, забезпечує кисневе живлення фолікулів. Одночасно шампунь вимиває корисні речовини, то ж волосся потребує захисту. Косметичний кондиціонер або бальзам покращують структуру, їх підбирають за типом волосся та актуальними недоліками зачіски.

Кондиціонери для сухого та пошкодженого волосся

Дефіцит цінних олій, амінокислот та структурних елементів будови клітин виснажують структуру волосини. Вибирайте бальзами-креми та кондиціонери, що підживлюють волосся необхідними речовинами, повертають еластичність, міцність та блиск.

У бальзамі-кремі Yves Rocher міститься масло жожоба та полісахариди агави,  формула без силікону зменшує ламкість волосся на 95%. Підтверджено клінічними дослідженнями.

Кондиціонери та бальзами для фарбованого волосся

Мультифункціональні засоби відновлюють структуру волосся по всій довжині, підтримують насиченість кольору. Періоди між фарбуваннями стають довшими, зачіска виглядає природною, об'ємною, гладенькою.

Ефективний бальзам-лосьйон Захист та Блиск для фарбованого волосся Yves Rocher:

  • має консистенцію молочка, легко наноситься на вологе волосся, змивати не потрібно;
  • у формулі полісахариди агави для прискорення кровообігу зони волосяних фолікулів;
  • м'якуш ягід асаї – природний антиоксидант, що нормалізує клітковий синтез;
  • підтримує насиченість колористики щонайменше впродовж одного місяця;
  • розчісувати волосся стає легко.

Після миття шампунем та до нанесення бальзаму використовуйте малиновий оцет Yves Rocher. Він видаляє вапняний наліт трубопровідної води з поверхні волосся, посилює блиск, надає волоссю приємного аромату лісової малини.

Кондиціонери для жирного волосся та проти лупи

Надлишок шкірного сала забиває пори, провокує появу жирної лупи та випадання волосся. Бальзам-кондиціонер Детокс та Відновлення Yves Rocher з екстрактом насіння морінги створює захисний шар на поверхні волосся. Зачіска зберігає беззаперечний вигляд довго.

Порівняйте різні лінії бальзамів та кондиціонерів Yves Rocher, вивчіть склад та вплив активних інгредієнтів засобу. Застосовуйте досягнення відомого французького бренду в домашніх умовах.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі