«Дім миросердя» у Чорткові, що діє при Бучацькій єпархії УГКЦ, отримав допомогу зі Щвейцарії. Серед речей, які надійшли  – медикаменти, одяг для дітей та дорослих, дитяче харчування та іграшки.

Про це написали на сторінці Чортківської міської ради у мережі Facebook:

«Чортків’янка Ярослава Ясенчук-Павліковська, яка зараз тимчасово проживає закордоном, разом із Олегом Кощуком (народився та виріс у Швейцарії, але батьки – українського походження) та швейцарцями змогли організувати таку потрібну для «Дому милосердя» допомогу. Адже там проживають і люди з інвалідністю, і десятки вимушених переселенців.

Зібравши гуманітарний вантаж, вони звернулись до міського голови Володимира Шматька та Чортківської міської ради із проханням організувати логістику із кордону до Чорткова. Все було зроблено у найкоротші терміни: із польського кордону гуманітарний вантаж забирав Володимир Пандрак із дружиною, а автомобіль та пальне надав Григорій Данилишин (ПАП «Добробут»). Українці вкотре показують всьому світу свою єдність та намір боротись до кінця. Допоки всі окупанти, що ступили на нашу землю не будуть знищені, ми не зупинимось. Працюємо до перемоги!», – написали працівники міськради.

null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучацька єпархія, #Дім миросердя, #чортків Дім миросердя
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: