Інтернет-шахраї викрали гроші у майстрині, яка продавала вироби ручної роботи

Опубліковано:
13 Березня, 2023

Інтернет-шахраї викрали гроші у майстрині, яка продавала власні вироби ручної роботи у соцмережах. Вона розмістила оголошення про продаж своїх робіт на сайті «OLX», – розповіли в управлінні ГУНП в Тернопільській області.

Жінка – жителька Чортківського району. На платформі «OLX» вона вказала номер свого мобільного телефону і за кілька днів їй на месенджер Viber написала незнайомка, яка сказала, що цікавиться товаром.

«Вони обумовивши усі деталі, покупець скинула посилання і запевнила, що для оформлення послуги доставки продавець повинен заповнити форму. Потерпіла перейшла за посиланням, внесла особисті дані, зазначила номер карткового рахунку та усі секретні паролі. Згодом з її картки невідомі зняли понад 15 тисяч гривень. За допомогою жителька Тернопільщини звернулася до правоохоронців», – розповіли поліцейські.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Інтернет-шахраї, #кримінал
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: