Найкраще джерело міо-інозітолу для вашого здоров’я

Опубліковано:
13 Березня, 2023

Добавка Міо Інозитол для чоловіків та жінок від американського виробника Fairhaven Health – це відмінне джерело міо-інозитолу, яке легко засвоюється та дозволяє відчути всі переваги від такої корисної речовини.

Міо-інозитол – це одна з форм інозитолу. Це тип цукру, який впливає як на реакцію організму на інсулін, так і на кілька гормонів, пов’язаних з настроєм та пізнанням.

Інозитол має антиоксидантні властивості, які допомагають боротися з вільними радикалами та попереджати багато неприємних захворювань. Іноді його називають також вітаміном В8, але це визначення не завжди можна вважати коректним. 

null

Фото з мережі Інтернет

Інозитол природно міститься в деяких харчових продуктах. Його можна отримати з цитрусових та їжі багатої клітковиною. Однак цієї кількості зовсім недостатньо, щоби відчути всі переваги такої молекули для організму.

В свою чергу додатковий прийом данної речовини здатний принести значну користь як жіночому, так і чоловічому здоров’ю. І отримати цю додаткову кількість можна приймаючи натуральні біологічно активні добавки.

Вчені визначили, що такі добавки позитивно впливають на психоемоційний стан людини. Міо-інозитол допомагає боротися з депресією, пригнічує занепокоєння та допомагає впоратися з тривожністю. Такий ефект досягається завдяки його здатності стимулювати синтез гормонів «хорошого самопочуття» – серотоніну та дофаміну.

Також є дані, що прийом міо-інозитолу допомагає скоригувати багато порушень обміну речовин, які сприяють виникненню гіпертонії, цукрового діабету та метаболічного синдрому.

Міо-інозитол може стати справжньою знахідкою для жінок із синдромом полікістозних яєчників (СПКЯ). Це досить поширене захворювання, пов’язане з порушеннями метаболізму глюкози, його діагностують приблизно у кожної 10 жінки дітородного віку. І воно вважається однією з найчастіших причин жіночої безплідності.

Міо-інозитол допомагає покращити чутливість до інсуліну, збільшує внутрішньоклітинне поглинання глюкози та коригує підвищений рівень жирів у крові.

Також така добавка знижує рівень чоловічих статевих гормонів у жіночому організмі, тим самим зменшуючи прояви акне та знижуючи проблему надмірного росту волосся.

Завдяки її прийому покращуються функції репродуктивної системи, стабілізується менструальний цикл та підвищуються шанси на успішне зачаття.

Прийом міо-інозитолу корисний і для чоловіків. Така добавка позитивно позначається на їхньому репродуктивному здоров’ї, покращує якісний та кількісний склад сперми та активність сперматозоїдів.

Ну і, крім того, прийом цієї речовини приносить користь представникам обох статей, оскільки допомагає:

  • покращити функції мозку, підтримати здоров’я нервової системи;
  • підвищити концентрацію уваги та покращити пам’ять;
  • зміцнити судини, знизити ризик тромбоутворення та атеросклерозу;
  • уникнути ожиріння.

Одним із кращих препаратів Міо інозитолу являється добавка Myo-Inositol for women and men від Fairhaven Health.

null

Фото з мережі Інтернет

Вона має повністю натуральний склад та виробляється під суворим контролем якості.

Ця добавка забезпечує 2 г міо-інозитолу на день. Така кількість абсолютно безпечна для здоров’я та, зазвичай, не викликає жодних побічних ефектів.

Якщо ви турбуєтеся про своє здоров’я та здоров’я своїх рідних, то на сайті Біовіт Ви можете придбати, як і добавки Міо інозитолу, так і інші різноманітні мінерали і вітаміни від топових світових виробників.

Всі вони відповідають міжнародним стандартам якості, допомагають підтримувати відмінне самопочуття та уникати неприємних хвороб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біодобавка, #Міо-інозитол, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: