Минув рік і п’ятнадцять днів війни

Опубліковано:
13 Березня, 2023

Окупанти, повномасштабно сунувшись на чужу землю, досі намагаються вчепитися за те, що їм не належить. Навіть хочуть захопити щось інше.

Немає жодного такого злочину, якого вони не скоїли. Ординці витратили позичені гроші, поховали сотні тисяч своїх і чужих. Вони знищили свою країну, її сучасне і майбутнє. А що навзамін? Нічого! Нічого, крім ненависті, зневаги та презирства з боку людства до них.
Їм чітко сказали, що війна триватиме, поки вони не підуть з нашої землі або не стануть добривами в самій землі.
Тепер усім зрозуміло, що попереду десятки років ізоляції та зневіри. Життя кількох поколінь росіян перетвориться на жалюгідне виживання і безсилу заздрість до решти людства. Їм доведеться сповна заплатити за свою пихатість та дику самооцінку, якою вони насолоджувалися попередніми роками.
Вони вже не думають про перемогу, а шукають можливості зберегти видимість статус-кво. Їм потрібно заспокоїти себе хоча б перемир’ям. Їхня психіка не може витримати поразки. Але гірку чашу переможених їм, все ж таки, доведеться пити до дна і робити висновки з того, що вони натворили і де опинились.
Боже мій! Як же ви витерпите найбільший тягар всіх своїх злочинів, коли до вас нарешті почнуть досягати небачені раніше масштаби скоєного вами зла, а прокляття зайдуть хворобами та смертю до кожної оселі?
Все багатство, яке вам дав Господь, ви витратили на вбивства і знищення, так і не покращивши свого життя. Все пішло на ідею реваншу, експансії та окупації.
Бажаючи піти від набридливої опіки Заходу з його нескінченними, на вашу думку, претензіями щодо прав людини, ви вирішили, що вільне плавання можливе. Але сумна правда полягає в тому, що, відштовхнувшись від Заходу, ви влипли в лапки Китаю. А вам ще треба дізнатися, як це бути захоплено ним.
Ви позбавлені співчуття та кровних зв’язків. Співчуття і милосердя (навіть до власних дітей та батьків) здаються вам слабкістю та боягузтвом.
Вас, як людей, не існує.
Як не існує сили, ролі в історії та величі, яку вам постійно малювали. Такого ніколи не було. Насправді це був масовий психоз. Жорстока патологія, спричинена багаторічною пропагандою та самонавіюванням.
Вам ніколи не виграти цю війну. Але врятувати своє нікчемне життя ви ще можете.
Інакше буде страшна поразка, будуть колони трун, які поїдуть до Росії, буде економічний колапс і повна ізоляція. Вулиці російських міст і сіл заповнять вдови, інваліди, сироти та жебраки. А, може, навіть сама Росія зникне з мапи світу. Це мене найменше хвилює. Ви цього заслужили.
Україна буде святкувати перемогу. Тому що це неминуче. Як і тріумф волі, звитяги та героїзму великої нації. Сталевих, безстрашних і мудрих людей.
Слава Україні!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #михайло апостол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: