14 тисяч гривень і золоті прикраси віддала тернополянка шахрайці, яка видавала себе за ворожку. Ошуканій жінці – 35 років, – розповіли в управлінні  Нацполіції Тернопільської області.

«Ще наприкінці лютого потерпіла в інтернет-мережі знайшла оголошення про послуги з ворожіння. Невідома представлялася в соцмережах Інесою Стоянович. Тернополянка списалася з нею і замовила послуги з передбачення та виготовлення захисних амулетів. Ворожка погодилася усе зробити, але після передоплати. Жінка перерахувала на електронний гаманець провидиці 14 тисяч гривень, а під час особистої зустрічі, яка відбулася 1 березня в Бердичеві, віддала їй ще й золоті вироби. Після цього ворожка щезла. Тернополянка намагалася зв’язатися з Інесою Стоянович, але не змогла і лише, коли зрозуміла, що потрапила на гачок аферистки, написала заяву до поліції. Дізнавачі внесли даний факт, як шахрайство»,- кажуть в обласному управлінні Нацполіції.

Правоохоронці встановлюють суму збитків та розшукують зловмисницю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрайка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: