У магазинах MasterZoo тепер можна «усиновити» чотирилапого друга

10.03.2023 21:05   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

В найбільшому зооритейлі країни MasterZoo запрацював проєкт адопції тварин, що допоможе домашнім улюбленцям, які тимчасово живуть в притулках, знайти домівки. Прямо в магазині можна обрати для себе песика або котика по фото та інформації про нього, а також отримати консультацію з догляду та подарунковий бокс.

Чому це важливо?

В Україні загострилась ситуація зі збільшенням кількості безпритульних тварин. Наразі частина притулків по всій країні зазнали руйнувань, а інші — переповнені та не в змозі допомогти всім тваринам, які потребують прилаштування, лікування та харчування. Це стало ще одним наслідком повномасштабного російського вторгнення.

Що пропонує MasterZoo?

MasterZoo стартує проєкт з адопції, аби подарувати якомога більшій кількості тварин шанс на повноцінне життя в родині. Ініціатива є частиною благодійного напряму групи компаній Suziria Group, куди входить MasterZoo.

Як це працює?

  • В частині магазинів MasterZoo встановили стенди з фото та інформацією про тварин, яку надають притулки та перевіряють спеціалісти.
  • Ви приходите в зоомагазин, читаєте оголошення та обираєте собі надійного чотирилапого друга.
  • Консультанти розповідають вам про тонкощі поводження та догляду за обраним пухнастиком (попередньо пройшли відповідне навчання).
  • MasterZoo надає вам подарунковий бокс, у якому підібрані ласощі та засоби для догляду за кішкою чи собакою для комфортної адаптації та підтримки тварини в новій сім’ї.
  • Через декілька днів обранець прибуває до вашої родини.
  • Якщо, раптом, ваші стосунки з улюбленцем не склались з будь-яких причин, то у вас є можливість зв’язатись з притулком та повернути його. Але в жодному разі не залишайте пухнастого на вулиці!

«У той час, як більшість притулків для тварин перебувають на межі виживання, ми не могли залишитися осторонь й, окрім щомісячної благодійної допомоги, прийняли рішення організувати проєкт з адопції, який буде закривати не лише точкові потреби, а вирішувати питання безпритульних тварин системно. Ми хочемо привернути увагу суспільства до проблеми безпритульних тварин та популяризувати “усиновлення” чотирилапих небайдужими українцями. Проєкт стартував на початку цього року, і ми будемо робити все можливе, аби він тривав на постійній основі», — коментує співвласниця і голова наглядової ради сімейної компанії Suziria Group, засновниця найбільшої всеукраїнської мережі зоомаркетів MasterZoo Поліна Кошарна.

Проєкт з адопції тварин працює вже у 25 зоомагазинах й планує розвиватися, адже на сьогодні в MasterZoo 132 магазини по всій країні. Наразі вже два песики знайшли люблячі сім’ї та нові домівки.

Інформація про MasterZoo

MasterZoo – всеукраїнська мережа зоомаркетів, що понад 15 років забезпечує потреби домашніх улюбленців у кормах, ветпрепаратах, амуніції, товарах першої потреби тощо. Кожен день відкривають двері понад 132 зоомаркетів MasterZoo у 27 містах України. Наша місія - добробут домашніх тварин. І ми впевнені, що він залежить від умов, які ми створюємо для них та їх господарів. Саме тому попри перешкоди продовжуємо розширювати мережу та активно розвивати інтернет-магазин, щоб улюбленці у різних куточках країни отримували необхідні товари для комфортного та щасливого життя. Дізнайтеся більше на сайті: https://masterzoo.ua/

За додатковою інформацією звертайтеся:

Анастасія Рудавка

Керівник відділу комунікацій Suziria Group    

+38 (093) 160 59 12

rudavka.a@suziria.ua

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі