Термальна вода для обличчя: все, що варто знати перед тим, як купити

Опубліковано:
10 Березня, 2023

Від звичайної термальна вода відрізняється високою концентрацією мінеральних солей. На відміну від джерельної, концентрується глибоко під землею, де нагрівається від магми й насичується мінералами.

Чим корисна термальна вода для шкіри?

В індустрії краси термальну воду використовують і як один з інгредієнтів косметики, і як самостійний засіб. Хороший приклад останнього – La Roche-Posay Thermal Spring Water. Термальну воду в медицині й косметології цінують за її унікальний високомінералізований склад. Тривалий час її застосовують як елемент комплексного лікування атопічного дерматиту, для догляду за шкірою.

Залежно від місця розташування підземного джерела, склад такої води може відрізнятися. Одними з найбільш цілющих, які отримали світову славу, є джерела розташовані в Ла-Рош-Позе (Франція). Вони багаті селеном й іншими мінералами, корисними для шкірного покриву. І вже більше століття рідину з цих джерел з успіхом застосовують при різноманітних дерматологічних патологіях. Ефективність такої методики доведена науково. Тож не дивно, що ця речовина отримала застосування й в косметиці.

Косметика з таким компонентом надає низку переваг для шкірного покриву:

  • зволожує;
  • заспокоює;
  • наповнює поживними речовинами;
  • усуває запалення;
  • видаляє бактерії;
  • нормалізує pH баланс;
  • пришвидшує регенерацію на клітинному рівні;
  • нормалізує функції сальних залоз тощо.

Такі косметичні засоби корисні для тих, у кого проблемна шкіра, схильна до висипів, алергії, акне, сухості, появи чорних цяток.

Як вибрати засіб з термальною водою?

Зовні термальна вода нічим не відрізняється від звичайної. Визначити її склад, а отже і користь для шкіри, можна тільки в лабораторії. Тож покупцям нічого не залишається як повірити на слово виробнику, що його розробка дійсно корисна й містить рідину, добуту з надр Землі. Єдиний метод не купити під виглядом якісного засобу дешеву підробку – вибирати продукцію відомих брендів з гарною репутацією. Наприклад, французької компанії La Roche-Posay.

Спеціалізація бренду – дерматокосметика, тобто засоби, розроблені для потреб проблемної, чутливої шкіри, зокрема й дитячої. В основі косметики виробника використовується термальна вода з всесвітньо відомих джерел Ла Рош-Позе. І це наділяє косметичні засоби торгової марки унікальними властивостями й робить їх максимально корисними для шкіри.

Бажаєте більше дізнатися про склад і особливості дерматокосметики La Roche-Posay? Завітайте на сайт компанії. Там знайдете чимало інформації, яка допоможе вибрати засіб на основі термальної води для своєї шкіри.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #термальна вода, #тернопіль, #тернопільські новини, #шкіра
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: