На Тернопільщині триває набір до патрульної поліції.

Подати заяву на участь у конкурсі можна на сайті https://cutt.ly/K0ymVua.

«Ми шукаємо тих, хто хоче жити й працювати в Україні. Тих, хто хоче захищати права й оберігати життя. Тих, хто готовий стояти на варті правопорядку рідної країни в найтемніші часи. Подача заявки займе від 8 до 10 хвилин. Знадобиться паспорт громадянина України та реєстраційний номер облікової картки платника податків (колишній ІПН). Усі дані збережуться в особистому кабінеті», – кажуть патрульні.

Вимоги до кандидатів на посади у патрульній поліції: громадянство України, вільне володіння українською мовою, вік від 18 років, повна середня загальна освіта, посвідчення водія категорії В.

«Також усім кандидатам необхідно подати документи, пройти тестування і медогляд, показати належний рівень фізичної підготовки, пройти співбесіду. Телеграм-канал корисної інформації щодо вступу до патрульної поліції: https://t.me/patrol_police_gov_ua. Поставити свої запитання ви можете за номером 0672119631», – розповіли поліцейські

Катерина Богуславська

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #патрульна поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: