На Тернопільщині чоловіки незаконно вивозили деревину на кілька сотень тисяч гривень

Опубліковано:
7 Березня, 2023

На Тернопільщині поліцейські спіймали чоловіків, які вивозили деревину вартістю кілька сотень тисяч гривень. Під час спілкування з правоохоронцями вони хотіли відкупитися, – розповіли в управлінні Нацполіції Тернопільської області.

«У салоні авто перебував водій та пасажир. При перевірці документів на деревину стало відомо, що дозволи були старі та виписані на зовсім іншу людину. Оглядаючи лісопродукцію поліціянти зауважили, що з бирками була лише частина деревини. Аби залагодити питання без додаткових перевірок, пасажир КамАЗу вийшов та поклав у салон службового автомобіля 300 євро. Працівники СРПП попередили чоловіка про кримінальну відповідальність і після цього викликали слідчо-оперативну групу», – кажуть поліцейські.

У чоловіків вилучили гроші і та задокументували факт неправомірної вигоди. Машину з деревиною відвезли на арештмайданчик. Як зясували експерти, у вантажівці в основному була деревина першого сорту на кілька сотень тисяч гривень. Обидва правопорушення внесли в ЄРДР за статтею 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) та 369 ( Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кримінал, #поліція тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: