Люди з інвалідністю, пенсіонери і малозабезпечені у Тернополі безоплатно можуть отримати засоби реабілітації

Опубліковано:
7 Березня, 2023

У Тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування люди з інвалідністю, пенсіонери і малозабезпечені можуть отримати засоби реабілітації. Це можна зробити безкоштовно, – розповіли у міській раді.

Зокрема, люди можуть отримати інвалідні візки, палиці з підлокітниками, милиці та інші речі. Засоби реабілітації надають в тимчасове користування терміном на 1 рік, який при необхідності може бути продовжений.

«Надають засоби реабілітації за наявності таких документів: заява та договір (заповнюються на місці), паспорт, ідентифікаційний код (оригінал, копія), довідка від лікаря про необхідність засобу реабілітації, оригінали особистих документів довіреної особи. За детальною інформацією можна звертатися у міський територіальний центр за адресою: вул. Лисенка, 8, тел.: (0352) 22-02-62 або (067) 530 59 40», – кажуть у міськраді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Люди з інвалідністю
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: