Представник Музею національно-визвольної боротьби Тернопільщини розповів школярам про свій військовий досвід

Опубліковано:
4 Березня, 2023

Заввідділом Музею національно-визвольної боротьби Тернопільщини Ігор Войцехівський завітав до вихованців Доброводівського ліцею імені Олександра Смакули.

Він розповів учням про свій військовий досвід. Також розмовляли про військову техніку, зброю та амуніцію, – написала у мережі Facebook Ірина Волошин:

«Сьогодні для наших учнів день пройшов особливо змістовно і цікаво завдяки неординарному гостю – Ігорю Войцехівському, заввідділом Музею національно-визвольної боротьби Тернопільщини, учаснику бойових дій, людині з неабияким життєвим досвідом! Для усіх , від наймолодших першокласників до найстарших, зустріч пройшла надзвичайно плідно і цікаво. Учні дізналися про бойовий досвід нашого гостя, в минулому артилериста, про військову техніку, зброю, амуніцію та багато актуальних речей з ” перших уст”. Звичайно, особливу увагу було приділено меті військово-патріотичного виховання молоді, а також у розмові з паном Ігорем та старшокласниками ми обговорили проблеми ІПСО, зокрема про недопустимість бажання хайпувати на пошесті із субкультурними рухами, тим паче тими, що походять від окупантів ( т.з ” чвк редан”) і несуть лише регрес, деструктив і лжекультуру», – пише Ірина Волошин. 

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ігор войцехівський, #Музей національно-визвольної боротьби
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: