Працівників яких професій найбільше потребують роботодавці Тернопільщини

Опубліковано:
3 Березня, 2023

Роботодавці Тернопільщини зараз найбільше потребують водіїв, продавців, слюсарів, швачок, електромонтерів, вчителів, начальників відділення зв’язку, бухгалтерів, кухарів, пекарів та інженерів.

Також постійно є робота для лікарів та медичних працівників, – кажуть в розповіли в обласній службі зайнятості.

«На 7 лютого більшість вакансій, які пропонують в області – у переробній промисловості, охороні здоров’я та наданні соціальної допомоги, торгівлі, освіті, транспорті. З них – майже 15% із заробітною платою вищою від середньої по області. Так, зарплату у 50 тис. грн пропонують слюсарям-електрикам з ремонту та обслуговування вантажопідіймальних кранів і машин, 40 тис. грн – слюсарям з ремонту колісних транспортних засобів, 30 тис. грн – водіям автотранспортних засобів, 25 тис. грн – лікарю-психіатру, 22,5 тис. грн – інженерам, 20,1 тис. грн – головному агроному; 20 тис. грн – водіям тролейбуса, головним бухгалтерам, ерготерапевтам, слюсарю-електрику з ремонту електроустаткування та лікарям різних спеціалізацій; 17 тис. грн – трактористу. По 15 тисяч гривень роботодавці платитимуть токарям, механікам, інженеру з метрології, машиністу екскаватора, лаборанту (хімічні та фізичні дослідження), лікарю ветмедицини, електрику дільниці», – розповіли в обласній службі зайнятості.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #професії, #Робота у Тернополі, #роботодавці
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: