Поліцейські і дорожники Тернопільщини провели перевірки на дорогах, де часто стаються ДТП

Опубліковано:
3 Березня, 2023

Інспектори відділу безпеки дорожнього руху, працівники служби автомобільних доріг Тернопільщини та представники Державного дорожнього науково-дослідного інституту провели перевірки місць концентрації ДТП та аварійно небезпечних ділянок. Вони працювали за допомогою дорожньої лабораторії, у ній є спецобладнання.

Перевірили світлоповертальні властивості дорожніх знаків, кут нахилу проїжджої частини та перевірили відповідність організації дорожнього руху дозвільній документації й вимогам державних стандартів. Такі заходи здійснюють задля зниження рівня аварійності, дорожнього травматизму та загибелі людей в ДТП і задля встановлення супутніх обставин, які можуть спричинити ДТП.

«За результатами комплексних перевірок будуть надані ефективні рекомендації балансоутримувачам доріг для покращення безпеки дорожнього руху. В разі виявлення порушень вимог державних стандартів — інспектори відділу безпеки дорожнього руху складуть відповідні адміністративні матеріали та притягнуть винних осіб до передбаченої законом відповідальності», – розповіли у патрульній поліції.

null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорожній рух, #ДТП, #поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: