Тернопільський поліцейський організував нарколабораторію в орендованому гаражі

Опубліковано:
2 Березня, 2023

Тернопільський поліцейський організував нарколабораторію в орендованому гаражі. Обласна прокуратура скерувала обвинувальний акт до суду.

За матеріалами слідства, наприкінці 2021 року чоловік нібито  документував діяльність злочинної групи, яка виготовляла небезпечні психотропні речовини PVP та амфетамін. Та насправді, правоохоронець разом зі спільником організував незаконний бізнес та залучивши до нього чотирьох осіб.

«Він підшукав приміщення для лабораторії – гараж в кооперативі в одному з районів Тернополя та орендував його для зберігання власного авто. Гараж обладнали спеціальним інвентарем та лабораторним посудом для виготовлення психотропних речовин. Виробництво там психотропів тривало з грудня 2021 по серпень 2022 року. Завершено досудове розслідування, що здійснювалось групою слідчих ТУ ДБР, розташованого у м. Львові. Чоловіка обвинувачують в організації місця для незаконного виготовлення психотропних речовин та наданні приміщення з цією метою, вчиненого групою осіб за ч. 2 ст. 317 КК України», – розповіли у прокуратурі Тернопільської області.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кримінал, #Нарколабораторія у Тернополі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: