Кращим спортсменам Тернополя виплачуватимуть щомісячну премію

Опубліковано:
2 Березня, 2023

Кращим спортсменам Тернополя виплачуватимуть щомісячну премію у розмірі 5000 гривень. 1 березня таке рішення прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради.

Про це йдеться у змінах, що внесли до Положення «Про призначення стипендій кращим спортсменам Тернопільської міської територіальної громади у 2023 році».

«Відбір серед кандидатів на здобуття стипендії здійснюватиме спеціальна комісія, склад якої затверджено виконавчим комітетом Тернопільської міської ради. Підставою для призначення стипендії є відповідне клопотання, до якого додається інформація про результати участі в змаганнях спортсменів. Висунення кандидатів на здобуття стипендії проводять тренери спортсменів, спортивні федерації, асоціації, спілки тощо (осередки Всеукраїнських спортивних федерацій, асоціацій, спілок тощо), фізкультурно-спортивні установи, заклади та організації, законні представники спортсмена (з пред’явленням оригіналів документів та поверненням заявнику). Спортсмен може висунути свою кандидатуру на встановлення стипендії самостійно», – розповіли у Тернопільській міській раді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виконком, #гроші, #премія для спортсменів
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: