Біля Тернополя знайшли в автомобілі молоду людину з простреленою головою

Опубліковано:
2 Березня, 2023

Лише кілька годин знадобилося слідчим, оперативникам карного розшуку та працівникам відділу кримінального аналізу Тернопільщини, аби встановити місцеперебування чоловіка, підозрюваного у замаху на вбивство. Його затримали на території Закарпатської області та оголосили підозру відповідно до статті 115 ККУ з поміткою “замах на вбивство”.

28 лютого близько 16:40 на лінію “102” зателефонував чоловік і повідомив, що у нього стріляли. Він сказав, що знаходиться в автомобілі Toyota в лісосмузі с. Петриків. На місце злочину виїжджали працівники поліції та бригада швидкої.

Оперативні служби виявили чоловіка 1988 року народження з кульовим пораненням в голову. Його госпіталізували до лікарні. У ході розслідування стало відомо, що потерпілий зустрічався зі знайомим, якому кілька місяців тому позичив гроші. На момент розмови підозрюваний сидів за водієм і в якийсь момент витягнув зброю та вистрілив позичальнику в потилицю. Після цього сів у власне авто і втік.

Правоохоронці спіймали 47-річного підозрюваного на території сусідньої області. Він у скоєному зізнався. Чоловіка затримали та оголосили підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. 

Потерпілого прооперували. Триває слідство, пoвідoмляє відділ кoмунікaції пoліції Тернoпільськoї oблaсті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кримінал, #Стрілянина у Петрикові
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: