Як користуватися вогнегасником і поводитися з небезпечними предметами: у Тернополі рятувальники провели урок

02.03.2023 07:15   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Для учнів Тернопільської школи № 18 міста рятувальники провели "Урок безпеки". Захід відбувся до Дня цивільної оборони. Учнів навчали безпечної поведінки, розповідали про пожежну та мінну безпеки.

Школярі вивчали правила безпечного поводження з підозрілими та вибухонебезпечними предметами, вчилися прийомів ліквідації пожеж за допомогою первинних засобів пожежогасіння та дізнавались, як діяти в різних небезпечних ситуаціях.

«Заняття відбувались в інтерактивній, ігровій формі. Школярі розмальовували картинки на протипожежну тематику, грали в тематичні ігри з мінної безпеки, розроблені ДСНС України спільно з Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine, брали участь у тематичних конкурсах та вікторинах. Дізнались, як вступити до Дружини юних пожежників-рятувальників та стати учасником цього добровільного дитячого об'єднання», - повідомили в управлінні ДСНС в Тернопільській області.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі