«Діти добираючись пішки до школи, місять багнюку, автобуси відмовляються їхати», – місцеві жителі про дорогу на Тернопільщині

Опубліковано:
27 Лютого, 2023

Жителі села Супранівка Підволочиської громади скаржаться на місцеві дороги. Розповідають, що стан дороги такий, що ні пішки не пройти, ні автотранспортом не проїхати, хіба що можна знищити машини. Просять владу відреагувати на цю ситуацію.

Про це у мережі Facebook написав Андрей Василенко, та розмістив відео, зняти під час руху по цьому автошляху:

«Просимо максимальний репост, жителі села СУПРАНІВКА на Тернопільщині, що знаходиться всього в декількох кілометрах від Підволочиська, не мають змоги пересуватись дорогою, яка йде через село до районного центру. Діти добираючись пішки до/з школи вимушені місити багнюку, автобуси і таксі відмовляються їхати через село, автівки розсипаються на ходу. Терпіння скінчилось, Сільський староста Угрин Михайло Володимирович не може нічого, каже що Підволочиське ОТГ не має грошей. А як же велике будівництво? Як жити людям? Чи є держава, що піклується добробутом людей? Що нам робити, каже що Підволочиське ОТГ не має грошей. А як же велике будівництво? Як жити людям? Чи є держава, що піклується добробутом людей? Що нам робити»,пише чоловік.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Підволочиська громада, #сад, #стан дороги
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: