Гурт СКАЙ випустив надихаючу пісню про перемогу України

Опубліковано:
25 Лютого, 2023

Гурт СКАЙ презентував своє нове творiння «Вертаюсь з Перемогою»! Пiсня, яка не лише допоможе кожному видихнути й пiднятися, а й надихне на перемогу i вселить вiру та впевненiсть у важкi часи, бо життя одне i воно продовжується незважаючи нi на що, i в ньому завжди є смiх, сльози, любов, надiя i свiтло.

“Ця пiсня – не лише перемога на полi бою. Це перемога в спортi, в побутi, перемога над самим собою, перемога всiх нас та нашої країни. Я написав її з вiдчуттям, що ми вже перемогли. А так i буде! Тому що ми на своїй землi. Слава Українi!”, – коментує фронтмен гурта Олег Собчук.

Зауважимо, що пiсня “Вертаюсь з Перемогою” – третя композицiя, яку гурт презентував за час повномасштабної вiйни, i роботу над якою Олег Собчук встиг поєднати з концертами всеукраїнського благодiйного туру СКАЙ та плiдною волонтерською дiяльнiстю.

Слухайти пiсню “Вертаюсь з Перемогою” за посиланням:

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #скай, #собчук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: