Парламентарій з Тернопільщини – серед співавторів законопроекту про грошову допомогу сім’ям безвісно відсутніх військових

Опубліковано:
24 Лютого, 2023

Відповідний законопроект вони подали до українського парламенту. Серед співавторів – народний депутат з Тернопільщини Микола Люшняк. Політик каже, мета цього законопроекту – встановити справедливі соціально-правові гарантії для сімей військових, які визнані безвісно відсутніми.

– Кількість військовослужбовців, які захищають Україну від ворога, з кожним днем війни зростає. Відповідно, на жаль, й збільшується кількість захисників, які отримали статус безвісно відсутніх. Наш обов’язок – подбати про сім’ї цих військовослужбовців. Законопроектом пропонується внести зміни до Закону України “Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей”, розширивши перелік випадків отримання одноразової грошової допомоги особам, які мають право на її отримання, ще одним випадком – у разі визнання військових безвісти відсутніми, – зазначив Микола Люшняк. 

Прийняття цього закону забезпечить створення належних умов для підвищення соціальних гарантій і справедливості щодо членів сімей військовослужбовців, яких визнано безвісно відсутніми.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #микола люшняк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: