У Бережанах вшанували Героя Небесної Сотні Устима Голоднюка

23.02.2023 07:00   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У Бережанах Небесної Сотні Устима Голоднюка, люди зібралися у сквері, названому на його честь. Священники відправили молебень та разом з громадою міста разом помолилися за душу Устима. Молодь прийшла на захід із плакатами з патріотичними гаслами: «Борітеся, поборете», «Ніколи не станемо на коліна».  

До пам’ятника Героям Небесної Сотні люди поклали квіти, запалили свічки.

Викладачі і студенти Бережанського агротехнічного інституту', у якому навчався Устим, пройшли колоною від вулиці Академічної до скверу. Під час протестної ходи вони вигукували майданівські гаслаи «Україна – це Європа!», «Банду геть!», «Бережани вставай – Майдану помагай!», «Україна понад усе!», та стукали у бочки, вигукуючи «Щосили вдар! Збирай народ!».

«Революція гідності змінила нас усіх, війна змінила. Військові ЗСУ борються за ті переконанні і цілі, за які життя віддали Герої Небесної Сотні, серед яких наш Устим Голоднюк. І я вірю, що нам усім разом вдасться вибороти щасливе майбутнє України», – каже учасниця заходу – жителька Бережан Олена.

null
null
null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі