8 крутих автомобільних аксесуарів та гаджетів

Опубліковано:
21 Лютого, 2023

Завдяки стрімко зростаючим автомобільним технологіям в наші дні ви можете зробити свою поїздку безпечнішою, веселішою і приємнішою, ніж будь-коли раніше, використовуючи деякі класні автоаксесуари. Так що якщо ви плануєте оснастити свій автомобіль корисними автомобільними гаджетами, подивіться на 25 крутих автомобільних аксесуарів у цій статті.

  1. Відеореєстратор

Найвідоміший і найпоширеніший автомобільний аксесуар, відеореєстратор є невеликою цифровою камерою, встановленою на панелі приладів, яка повинна бути у кожного сучасного автомобіля. Відеореєстратор — це не інструмент, який може захистити вас фізично, але це життєво важливий продукт, який забезпечує вашу безпеку на дорозі, і відзнятий матеріал можна використовувати для демонстрації того, хто несе відповідальність у разі аварії.

  1. Автомобільний стартер

Одним із корисних автомобільних аксесуарів є стартовий комплект. На думку автомобільних експертів цей комплект входить до списку обов’язкових автомобільних аксесуарів. Основна функція стартового комплекту — це акумулятор, який дозволяє водієві заводити свій автомобіль, прикріплюючи затискачі на комплекті до акумулятора автомобіля. Крім того, як резервне джерело живлення можна використовувати комплект для швидкого запуску.

  1. Система контролю тиску у шинах

Щорічно відбувається величезна кількість автомобільних аварій через небезпечні транспортні засоби, що біжать дорогою. Щоб підвищити безпеку дорожнього руху за рахунок оптимізації тиску в шинах, створено систему контролю тиску в шинах, яка в режимі реального часу повідомляє водію транспортного засобу інформацію про тиск у шинах за допомогою піктограми, індикатора або простої запобіжної лампи низького тиску.

  1. Магнітний автомобільний утримувач для смартфона

Усі ми, водії, хочемо щось зробити з нашими телефонами під час водіння. Це зрозуміло, оскільки телефон є невід’ємною частиною нашого повсякденного життя — від відтворення музики до навігації під час водіння. Кріплення телефону дозволяє легко це зробити, надійно утримуючи телефон в межах досяжності для використання смартфона під час руху.

  1. GPS-трекер

GPS трекер — на цей пристрій обов’язково варто поглянути. Він підключається до вашого смартфону та допоможе вам дізнатися, де саме знаходиться ваш автомобіль у будь-який час. Зазвичай GPS-трекер кращий для батьків, які намагаються стежити за своїми дітьми, але в деяких випадках, наприклад, коли хтось намагається викрасти ваш автомобіль, GPS-трекер може бути корисним для вас, як власника автомобіля.

  1. Ручний пилосос

Портативний ручний пилосос ідеально підходить для підтримки вашого автомобіля в чистоті та порядку. Вузька форсунка готова легко дістатися до всіх куточків і тріщин в салоні вашого автомобіля. 

  1. Різак ременя безпеки автомобіля та склобій

Різак ременя безпеки з можливістю розбивання бокового скла — це пристрій, який допоможе вам вибратися з автомобіля в екстрених ситуаціях, коли автомобільні двері заблокувалися. Якщо ви потрапили в автомобільну аварію і повинні знайти вихід з машини, різаки ременів безпеки та склобій стануть єдиним засобом для порятунку вашого життя.

  1. Пристрій для пошуку ключів від машини

Не дивно, що наші ключі від машини є одним із найпоширеніших предметів, які ми іноді втрачаємо. На щастя, є корисний автомобільний аксесуар, який допоможе вам відстежити ключі від машини за лічені секунди.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автоаксесуари, #автомобіль, #аксесуари, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: