Чиновника Збаразької міської ради затримали ймовірно п’яним за кермом

Опубліковано:
17 Лютого, 2023

Збаразьку громаду, схоже, лихоманить. Постійні чвари, колуарна гризня і міжусобиці в керівництві громади вже навіть не дивують пересічних громадян.

Кажуть, що в той час, коли кращі сини і дочки зі зброєю в руках, ризикуючи життям, виборюють майбутнє України – збаразькі чиновники цинічно виборюють собі тепленьке місце під сонцем, дерибанячи земельку або й легковажно порушують закон.

Останній приклад тому – заступник голови Збаразької громади, одіозний і сумнозвісний Анатолій Качка.

З власних джерел стало відомо, що 12 лютого, будучи добренько на підпитку, керуючи автомобілем попався поліції на вул Протасевича у Тернополі. Усвідомлюючи наслідки – назвався безробітним. Що ж можливо слова його стануть пророчими, бо яку користь можуть принести органам місцевого самоврядування такі особи?

Наразі машина на штрафмайданчику, а на нього складено протокол за статею 130 КУпАП.

Хотілося б щоб покаявся, зробив висновки Але ні. Кажуть, що оббиває пороги, щоб зняти факт злочину з реєстру. І така ситуація вже не вперше. Чи вдасться це знову? Простежимо…

Антон Веселий

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #анатолій качка, #нетверезий водій
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: