«Нам важливо якнайшвидше отримати озброєння», - Кличко зустрівся з міністром закордонних справ Канади

16.02.2023 20:47   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з очільницею Міністерства закордонних справ Канади Мелані Жолі. Йшлося, зокрема, про постачання Україні озброєння.

Про це Віталій Кличко повідомив у телеграм-каналі.  

«Зустрівся з міністром закордонних справ Канади Мелані Жолі. Показав їй наслідки російських атак на Київ, що несуть руйнування і смерті мирних українців. Подякував уряду та громадянам Канади за допомогу Україні – військову, фінансову, гуманітарну. Підкреслив, що нам дуже важливо якнайшвидше отримати нову партію озброєння, щодо надання якого ухвалила рішення Канада», – повідомив Кличко.

Зокрема, Віталій Кличко показав Мелані Жолі зруйнований будинок на вул. Жилянській, куди влучив дрон-камікадзе під час масованої російської атаки 17 жовтня 2022 року. 

Раніше Віталій Кличко зустрівся з новим міністром оборони Німеччини Борисом Пісторіусом і повідомив, що рішення щодо постачання Україні озброєння ухвалюватимуться більш оперативно. Також Кличко зустрівся з керівництвом Парламентської Асамблеї НАТО та обговорив питання членства України в НАТО та гарантії безпеки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі