Стартував прийом заявок на конкурс «Золотий фліпчарт»

Опубліковано:
14 Лютого, 2023

Команда громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» щороку проводить конкурс «Золотий фліпчарт» з метою відзначення  найкращих у громадському секторі.

Цьогоріч конкурс «Золотий фліпчарт» покликаний зібрати та розповісти історії боротьби громадського сектору в умовах війни, відзначити та мотивувати українців й надалі працювати на перемогу України.

Ознайомитися з вимогами конкурсу та подати свою заявку можна за цим посиланням.  Обрання переможців відбудеться шляхом голосування на сайті проєкту та оцінці експертної комісії конкурсу.

Конкурс проводиться у шести номінаціях:

  • Проєкт року – проєкт, який найбільше демонструє підтримку військових, ВПО чи інших людей, які постраждали через воєнні дії на території України.
  • Молодіжний проєкт року – проєкт, який стосується волонтерства чи іншої діяльності молоді задля підтримки військових, ВПО чи інших людей, які постраждали через воєнні дії.
  • Молодіжна рада року – рада, яка об’єднала навколо себе активну молодь задля реалізації волонтерських та інших ініціатив задля пришвидшення перемоги України.
  • Журналістська ініціатива року – історії про журналістів чи журналісток, які готують матеріали на військову тематику, розповідають про наших Героїв, знімають відео-сюжети чи здійснюють іншу діяльність.
  • Громадська організація року – організація, яка з перших днів війни своєю щоденною роботою працювала над пришвидшенням перемоги.
  • Волонтерська ініціатива року – ініціатива, яка реалізовувалася у 2022 році та була спрямована на пришвидшення перемоги України.

У залежності від номінації подаватися на конкурс можуть члени громадських організацій, представники ініціативних груп, молодіжних рад, волонтерських організацій, активісти, журналісти та журналістки.

Прийом заявок триватиме до 20 лютого 2023 року включно. Подати заявку можна на сайті конкурсу за цим посиланням.

Як податись на конкурс?

  • Уважно перечитати на сайті усі номінації та обрати ту, яка найбільше вам підходить.
  • Перейти на відповідну номінацію та зареєструватися. Після цього ви матимете можливість заповнити заявку для участі в конкурсі. Частина відповідей на запитання буде доступна для загального ознайомлення, частина – лише для експертного оцінювання. У спеціальній формі будуть зазначенні питання, на які знизу необхідно дати відповіді.
  • Уважно заповнити та перечитати усі пункти, які потребують заповнення. Після надсилання ви не зможете вносити корективи.
  • Пройти технічний відбір.
  • Після оприлюднення усіх номінантів та початку голосування агітувати за свою номінацію.

Онлайн голосування та оцінювання експертами заявок проходитиме з 22.02 до 07.03.2023 року. Офіційне нагородження переможців відбудеться 24 березня 2023 року у місті Тернополі.

Переможці отримають медіапідтримку від наших інформаційних партнерів конкурсу, по два квитки на переможний благодійний фестиваль «Faine Misto Festival» та можливість представити на ньому свою організацію в рамках роботи «Алеї громадських організацій».  Історії боротьби та нескореності переможців конкурсу увійдуть в унікальне видання «Громадянське суспільство України під час війни». Над іншими призами організатори ще працюють з партнерами.

Партнери конкурсу: громадська організація «Медіаспільнота «Файне місто», міжнародний музичний фестиваль «Faine Misto Festival», торгівельна марка «Молокія», Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА, креативний кластер NA ПОШТІ,  інформаційне агентство «UAMedia Group» та веб-студія «Екстрполія».

Конкурс проводить команда ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки Тайванського фонду за демократію.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Золотий фліпчарт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: