Як поводитися на замерзлій водоймі: патрульні нагадали тернополянам правила

Опубліковано:
11 Лютого, 2023

Інспектори відділу зв’язків із громадськістю Патрульної поліції Тернопільської області нагадали тернополянам правила безпечної поведінки на замерзлих водоймах у зимовий період. Найперше правило – не виходити на лід, товщина і міцність якого невідомі.

«Не стрибайте та не бігайте по кризі, а також не збирайтеся на кризі великими групами в одному місці. Не перевіряйте його на міцність ударом ноги, а й обов’язково використовуйте для цього палицю. Не ловіть рибу занадто далеко від берега. Поруч з лункою тримайте дошку чи велику гілку. Не вживайте спиртні напої біля водойм;

Врахуйте: виходити на лід можна тільки за стійкої морозної погоди. Переходити водойми потрібно в спеціально позначених і обладнаних для цього місцях. Пильнуйте за дозвіллям дітей та пояснюйте їм небезпеку тонкої криги. Не ризикуйте своїм життям та не випробовуйте долю, виходячи на тонкий лід», – розповіли патрульні поліцейські.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дснс, #Замерзла водойма, #поліція тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: