«Зухвало порушував правила дорожнього руху», – у Тернополі затримали п’яного водія

Опубліковано:
10 Лютого, 2023

У Тернополі патрульні поліцейські затримали нетверезого водія.

Про те, що кермувальник порушує правила дорожнього руху, правоохоронців повідомили очевидці. Вміст алкоголю в його крові у кілька разів перевищував допустиму норму.

«8 лютого близько 21-ї години, патрульні отримали повідомлення від небайдужого громадянина про те, що на вулиці Степана Будного водій автомобіля Skoda, зухвало порушує ПДР та, ймовірно, перебуває в стані сп’яніння. Інспектори негайно розпочали пошуки правопорушника та вже за деякий час їм вдалося виявити та зупинити потрібний автомобіль на вулиці Протасевича. Спілкуючись з водієм, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, тож запропонували громадянинові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу чи у найближчому медичному закладі, на що останній погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 1.40 проміле алкоголю в крові водія. Патрульні склали на водія відповідні адмінматеріали, відсторонили від керування транспортним засобом та вилучили посвідчення водія. Дякуємо небайдужим громадянам за правосвідомість та своєчасне повідомлення про правопорушення», – повідомили патрульні поліцейські.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нетверезий водій, #новини тернополя, #патрульна поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: