Депутати Тернопільської міськради від «Європейської Солідарності» прозвітували про роботу за рік

Опубліковано:
7 Лютого, 2023

Голова фракції «Європейська Солідарність» у Тернопільській міській ради Віктор Овчарук розповів що разом з колегами-депутатами фракції підсумували зроблене за рік.

Зокрема, що обговорили усе, що вдалося зробити комісії, яку він очолює, – з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності. Послухати звіт і поспілкуватися про подальшу співпрацю прийшли жителі міста. Про це Віктор Овчарук написав у мережі Facebook: 

«Підсумували з нашою фракцією Європейська Солідарність – місто Тернопіль 2022 рік. Рік непростий для нашої країни, але особливий тим, що ми стали ще більш згуртовані, мобілізовані та оперативні.

Це стосується і рішень сесії міської ради, які вимагали швидких і рішучих дій, так і діяльності комісій, де, перш за все, розглядалися звернення та проблеми містян.

Моя комісія з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності – це одна з найбільших комісій міськради, що відповідає практично чи не за найголовнішу сферу життєдіяльності тернополян.

Приємно, що наші містяни небайдужі до діяльності депутатів, до розвитку міста, у якому ми всі разом живемо та працюємо. З тими, хто прийшов на звіт, обговорили найбільш поширенні звернення – це ремонти дворів, прибудинкових територій, благоустрій будинків, ремонти дахів, створення ОСББ та інше. Вислухали їх ідеї та пропозиції.

Як голова фракції ЄС у міській раді дякую нашій команді за консолідовану позицію та активну роботу!

Всі розуміємо, що у 2022 році не вдалося виконати все, що планувалося, проте у поточному 2023 році продовжимо цю роботу. Пріоритетом, звичайно, залишається допомога нашим військовим, підтримка внутрішньо переміщених осіб, адже в усіх нас одна мета – перемога України у війні з російським окупантом!», – написав Віктор Овчарук.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Європейська солідарність
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: