Нардеп Андрій Богданець вимагає перевірити у Тернополі об’єктивність нарахування плати за воду

Опубліковано:
4 Лютого, 2023

Народний депутат Андрій Богданець вимагає, щоб у Тернополі перевірили об’єктивність нарахування плати за холодну воду, і навіть домігся, щоб у міській раді створити робочу групу для зясування цього питання. Однак, на прохання брати участь у роботі цієї групи, отримав відмову.

Про це нардеп написав на своїй сторінці у Facebook:

«Друзі, в продовження важливої для тернополян теми щодо діяльності КП «Тернопільводоканал» та сумнівних нарахувань за нібито додатково спожиту воду (об’єм якої визначається, як різниця між показниками загальнобудинкового та індивідуальних лічильників):

Після мого депутатського звернення та розголосу у ЗМІ Тернопільська міська рада створила робочу групу для перевірки об’єктивності нарахування за послуги централізованого водопостачання.

Враховуючи серйозність питання, висловив побажання долучатися до робочої групи та запропонував свою допомогу. Проте, на мій подив, отримав відмову з наступним поясненням: «неможливо буде Вас попередити про чергове виїзне засідання, але ви маєте право, по мірі можливостей, бути присутнім під час обстежень».

Ситуація, м’яко кажучи дивна, то ж планую офіційно звернутися до керівництва міста з проханням щодо публічності діяльності робочої групи з обов’язковим розміщенням рішень та протоколів її засідань на офіційному сайті Тернопільської міської ради.

Триматиму вас в курсі!»,написав Андрій Богданець.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Андрій Богданець, #вода у тернополі, #водоканал
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: