Фестиваль «Файне місто» тепер відбуватиметься на Львівщині?

Опубліковано:
2 Лютого, 2023

 Організатори музичного фестивалю «Файне місто» у мережі Facebook виклали фотографію разом із першим заступником міського голови Львова Андрієм москаленком і написали, що разом «запланували досить цікаву колаборацію». 

«Дякуємо першому заступнику міського голови Львівської міської ради Андрію Москаленку за зустріч та конструктивну розмову. Поспілкувались про подієвий туризму та запланували досить цікаву колаборацію – разом з Володимир Пасяка у Львівській міській раді», – написав Максим Черкашин. 

Ймовірно, це означає, що наступне «Файне місто» планують провести на Львівщині.

Нагадаємо, майже щороку з 2013-го фестиваль проводили на Тернопільщині на різних локаціях просто неба. Лише минулого року захід пройшов у Жешуві в Польщі через війну в Україні, тоді захід не відбувся на Тернопільщині, бо цього не дозволила місцева влада. 

Чи означає ця публікація організаторів фесту, що «Файне місто» покинуло Тернопільщину і що міський голова Тернополя Сергій Надал та голова ОВА Володимир Труш «вигнали» потужний музичний фестиваль за межі міста і області, попри те, що цей захід завжди збирав десятки тисяч гостей з різних регіонів України та з-закордону і давав значний дохід у місцевий бюджет? 

Очікуємо на наступні повідомленні від організаторів «Файного міста» про місце проведення наступного фестивалю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #максим черкашин, #файне місто
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: