Цього року компанія «Amway» святкує 20 років в Україні

Опубліковано:
29 Січня, 2023

В березні цього року компанія запросила всіх лідерів бізнесу в дві поїздки: ЮАР та Тайланд-від обох ми з Іриною відмовилися – не таким ми собі уявляли святкування!

Коли мене запитують – чому 26 років тому я обрав своїм партнером компанію «Amway»?

В мене відповідь одна -за цінності,які компанія задекларувала 60 років тому і вірно їм слідує: Сім‘я, Свобода, Надія, Винагорода.

Коли в Україну прийшла війна,ми одразу отримали листа від співвласника компанії
Дага ДеВоса-ознайомтеся будь ласка:

«Привіт усім нашим друзям з Amway Україна. Зазвичай я більш багатослівний, проте зараз мені важко дібрати слів, оскільки я знаю, що ви зіткнулись з чимось, чого раніше не переживала компанія Amway. У вашій країні війна, і цього не траплялось раніше. Хочу, щоб ви пам’ятали наступне:

По-перше, ви у наших серцях, думках і молитвах, всі ви є частиною родини Amway, і ми ніколи не почувалися такими безпорадними і так далеко від вас. Ми любимо вас.

По-друге, залишайтесь у безпеці, адже ваша безпека – пріоритет номер один. Дбайте про себе та свої сім’ї, робіть все необхідне для своєї країни і памятайте, що ми підтримаємо вас усім, чим зможемо.

По-третє, ми будемо робити все, що зможемо з точки зору бізнесу, з точки зору особистої безпеки, щоб допомогти нашим працівникам, нашим НПА, нашим друзям в Amway Україна. Це безпрецедентна ситуація. Наші команди в усьому світі сконцентровані на ній, як я вже сказав раніше, ми ще ніколи не були нестільки безпорадними. Ми не знаємо точно, що робити, але знаємо, що зробимо все від нас можливе.

Ми думаємо про вас і молимося за вас.

Ми вас любимо і будемо залишатися на звязку з вами і надалі, роблячи все від нас можливе». Дякую вам.

З перших днів війни компанія майже пів року виплачувала всім партнерам винагороди в той час, коли всі її магазини, склали та офіси були зачинені, компанія допомагала  грошима, продукцією, волонтерською роботою, допомагала школам, дитячим садкам, мамам з дітьми…

Для нас з Іриною велика честь представляти Україну в світовій наглядовій раді компанії «Амвей» разом з ще 60-ма парами зі всього світу.

За минулий рік компанія заплатила більше 200 мільйонів податків і 425 мільйонів гривень виплатила своїм партнерам винагород.

Ми з Іриною та нашим сином заплатили за минулий 2022 рік біля 3 мільйонів гривень різних податків до державного бюджету.

Все це стало можливим тільки із-за простого рішення підписати 26 років тому договір про партнерство з компанією «Амвей»,яку Юнісеф визнала кращим працедавцем за 2022 рік в Південній Америці.

З Амвей ми пройшли ці роки чотири економічних кризи,пандемію і зараз-час війни,але кожен раз бізнес виходив на якісно новий рівень і зараз ми пишемо нову історію нашого партнерства.

Ми інтегрували цінності компанії також і в проект відбудови України Budmall-кожен власник будиночку отримує в дарунок систему очистки води та сертифікат «Життя в стилі ЕСО» а також дисконтну картку на використання екологічно безпечних продуктів.

Тому, хто має бажання реалізувати себе в цікавому та перспективному підприємництві-з радістю поспілкуюся з кожним з вас.

Зараз саме той час,коли варто започаткувати власну справу і мати можливість вільно її розвивати в 100 країнах світу на п’яти континентах,і в той же час проживаючи і сплачуючи податки в Україні.

В першому пості ви можете ознайомитися зі всіма пропозиціями про можливі шлях співпраці на моєму персональному сайті https://www.demkura.com/. 

Тарас Демкура
Підприємець, меценат.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Amway, #амвей, #Демкура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: