У Тернополі спіймали чоловіків під наркотиками, які перевозили в авто боєприпаси

Опубліковано:
28 Січня, 2023

Вночі патрульні виявили двох водіїв, які, ймовірно, в стані наркотичного сп’яніння та перевозили заборонені боєприпаси.

Перший випадок стався близько 3-ї години на вулиці Лесі Українки. За порушення вимог комендантської години інспектори зупинили автомобіль Volkswagen. Спілкуючись з водієм, патрульні виявили в останнього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Інспектори запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння у найближчому медичному закладі, на що останній категорично відмовився.

 

Окрім того, інспектори оглянули автівку та виявили в салоні транспортного засобу предмети схожі на боєприпаси.

Іншого водія автомобіля Chevrolet, інспектори зупинили за порушення правил дорожнього руху на вулиці Гетьмана Сагайдачного. Патрульні виявили й у цього водія явні ознаки наркотичного сп’яніння та запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння у найближчому медичному закладі, на що останній категорично відмовився. Охоронці порядку перевірили салон транспортного засобу та виявили всередині предмет схожий на гранату.

Інспектори склали на чоловіків відповідні адмінматеріали та викликали на місце слідчо-оперативну групу, які з’ясовуватимуть всі обставини цих подій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #боєприпаси, #поліція тернополя
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: