У 2022 році «Фармак» сплатив до держбюджету понад 870 млн грн

Опубліковано:
26 Січня, 2023

Компанія, крім податків, які для підтримки економіки країни вона сплачувала з випередженням, також прозвітувала про інвестиції та розмір наданої благодійної допомоги у минулому році.

Загалом, попри втрати у 1,5 млрд внаслідок знищення складу, компанією «Фармак» у 2022 році:
870 млн грн сплачено податків;
725 млн грн інвестовано в українські виробничі потужності;
60 млн грн надано благодійної допомоги;
75 млн грн благодійної допомоги залучено від іноземних партнерів.

«Фармак» не зупиняв інвестиції в свої українські підприємства. У 2022 році компанія інвестувала у розвиток власних виробничих потужностей у Києві та Шостці Сумської області. Основним інвестиційним проєктом минулого року для підприємства став запуск нової дільниці із випуску ліків у небулах, які особливо важливі для астматиків та алергіків. «Фармак» також провів масштабний проєкт з оновлення систем очищення стічних вод на підприємстві.

Намагаючись створити максимально безпечні умови роботи, компанія інвестувала у нові сучасні бомбосховища. Згодом за це вона була визнана кращим роботодавцем за версією Спілки Українських Підприємців та увійшла до ряду рейтингів компаній з кращими КСВ-програмами під час війни.

«Фармак» та Благодійний фонд родини Жебрівських спрямували потужну фінансову підтримку на потреби Армії та населення. Крім того, підприємству вдалося додатково залучити благодійну допомогу від своїх іноземних партнерів.

 Кожний із нас здатний робити неоціненну роботу задля Перемоги, щодня обираючи боротися на своєму фронті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Фармак
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: