Рецепт успіху «Формула 23-23-23»: поради тернопільського підприємця Тараса Демкури

26.01.2023 11:15   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Тернопільський підприємець і меценат Тарас Демкура поділився «рецептом» успіху «Формула 23-23-23». Зокрема, він зазначає, успіх людини значною мірою залежить від того, на що вона витрачає час і чи уміє його правильно розподіляти. Особливу увагу підприємець приділяє власній ефективності на початку дня. На цю тему Тарас Демкура дав рекомендації на своїй сторінці у мережі Facebook. 

«Дорогі друзі!

Після виснажливого 2022 року ми ступили в переможний 2023 рік, тому я хочу поговорити про рецепт успіху “Формула 23-23-23”.

Всі ми помічаємо як швидко біжать дні, місяці та роки.

“Навіть найдовше життя – це відносно короткий забіг.”

Управління часом – це управління життям, тому просто необхідно ставитись до свого часу з великою турботою.

А початок вашого дня впливає на те, наскільки продуктивно він пройде!

Тому, дуже важливо після пробудження виділити мінімум півтора години для підживлення свого внутрішнього життя, імунної системи,без соціальний мереж та новин!!!

Тримайте “принцип 23-23-23″ – найпростіший рецепт особистої ефективності!

1. Перші 23 хвилини після пробудження присвятіть випитій чистій теплій воді і активному руху: ходьба, біг, йога, плавання або будь-що інше.

Важливо, рухатися до потовиділення! За цей час в організмі виробляється дофамін – особливі хімічні речовини в мозку, в результаті чого ви відчуваєте прилив сил і натхнення.

Також виробляється гормон щастя серотонін і знижується рівень кортизолу – гормону стресу.

2.Наступні 23 хвилини після зарядки, присвятіть особистій гігієні, водним процедурам, контрастному душу, що позитивно впливає на серцево-судинну систему.

3.Мінімум 23 хвилину потратьте на здоровий сніданок і повільне пережовування їжі, смакуючи кожним шматочком.

4.Наступні 23 хвилину після сніданку, подумайте, кому ви вдячні, які у вас плани на день, що ви ще б хотіли зробити корисне та важливе, кому допомогти, зробіть записи у щоденник.

Ми з партнерами активно впроваджуємо імператив «Допоможи собі, сусідові, середовищу і думками, і словом, і ділом!»

Питайте себе: «Як я маю використати свій час і енергію найкращим чином, щоб допомогти оточуючим, країні, передовій!».

5.Останні 23 хвилини ранішньої активності, присвятіть навчанню.

До активного початку дня ви можете послухати підкаст, пройти частину курсу, почитати частину книги – зайнятися тим, що сприяє особистісному розвитку, це можна робити навіть по дорозі на роботу чи в офіс.

А також, налаштовуйте свої думки на позитивний день: що сьогодні може наблизити вас до вашої мрії!

От і все, дуже проста формула, а результат – максимальний!

Щоб легше впровадити такі позитивні звички ми запрошуємо вас долучитися до наших активностей та ефірів на платформі «Життя в стилі ЕСО», де разом з вами кожен місяць буде персональний наставник, куратор-тренер та команда експертів, які допоможуть впровадити якісні зміни, підсилюючи вашу імунну систему та емоційний інтелект», – пише Тарас Демкура.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі