У Тернополі виступить Муніципальний Галицький камерний оркестр

Опубліковано:
26 Січня, 2023

29 січня у Тернополі виступатиме Муніципальний Галицький камерний оркестр. Концерт «Зимова містерія» відбудеться в Українському Домі. Початок заходу о 17:00 год, Вхід на концерт безкоштовний.

«Звучатимуть популярні зимово-різдвяні композиції: «Це найчудовіший час в році», «Jingle bell rock», «Feliz Navidad» (Щасливого Різдва!), а також романтично-казкові композиції «Понад веселкою» із мюзиклу «Чарівник із країни Оз», «Коли загадуєш бажання під зіркою» із мультфільму «Піноккіо» чи «Мрія – це бажання твого серця» із мультфільму «Попелюшка». Завершить музичну програму твір, який цьогоріч у Новорічно-Різдвяні свята в усьому світі по-особливому асоціюється з Україною – унікальний «Щедрик» Миколи Леонтовича. Концерт «Зимова містерія» є благодійним заходом на підтримку ЗСУ. У рамках проєкту «Допоможемо разом», який втілює в життя управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради, колектив планує продовжити збір коштів на закупівлю необхідних речей для наших бійців», – повідомили організатори.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #камерний оркестр
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: