Похолодання і снігопади передбачають на Тернопільщині

Опубліковано:
24 Січня, 2023

Тернопільщина цими днями перебуватиме в полі підвищеного атмосферного тиску.

Як повідомили в обласному гідрометеоцентрі, цими днями зберігатиметься похмура погода. Втім, обійдеться без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах утворюватиметься ожеледиця. Також синоптики передбачають туман: погіршення видимості 600 – 1000 м.

«Цього тижня переважатиме антициклонічний тип погоди, тобто, на суттєві опади не варто розраховувати, температура повітря коливатиметься поблизу нуля, опускаючись вночі до “мінусів”. 24-го січня, в Україні опадів не передбачається і, якщо знову не сяде капосний туман, можуть навіть бути сонячні прояснення. Вітер вгомонився, буде східного та північно-східного напрямку, невеликий. Температура повітря вночі становитиме 0-4 градуси морозу. Впродовж дня в більшості областей України від 1 морозу до 3 тепла. Протягом дня стовпчики термометрів коливатимуться поблизу нуля, надвечір до 0-2 градуси. Буде слизько, ожеледиця підстерігатиме, обережно», – повідомила синоптик Наталка Діденко.

За попередніми прогнозами, наприкінці січня на Тернопільщині похолоднішає. Також синоптики обіцяють снігопади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Погода на Тернопільщині, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: