Як купити дієвий шампунь для жирного волосся

Опубліковано:
23 Січня, 2023

Ваше волосся швидко втрачає свіжість, тому доводиться мити його щодня? Шукаєте спосіб зробити так, щоб важкі пасма, що постійно злипаються, здобули легкість і свіжість? Надмірна жирність волосся – проблема, яка зачіпає багатьох з нас. В основі вирішення цієї проблеми лежить правильний догляд. Натомість деякі продукти для жирного волосся можуть лише погіршити ситуацію. Запорукою успіху є ретельно збалансований склад косметичного засобу, який покликаний відповідним чином регулювати процес виділення шкірного сала, водночас живити волосся, не обтяжуючи їх.

Далі розповімо, як вибрати шампунь для жирного волосся, який дійсно допоможе в боротьбі з вашою проблемою. Правильно підібрані та ідеально збалансовані інгредієнти нормалізують роботу залоз шкіри голови, а також забезпечать волосся всім необхідним для здоров’я та красивого вигляду.

Jaki szampon do włosów przetłuszczających się? Ranking - Świat kosmetyków

Що повинно бути в складі хорошого шампуню

Волосся, схильне до жирності, насамперед потребує правильного очищення. Використання занадто інтенсивних мийних засобів може спричинити зворотний ефект – підвищений виробіток шкірного сала. Недостатній догляд часто спричиняє закорковування волосяних фолікулів, випадіння волосся та лупу. 

Інколи ефект жирності провокує використання шампунів із сильними очищувальними властивостями. Кращою альтернативою будуть засоби, до складу яких включені такі компоненти, як-от:

  • бегентримониум хлорид;

  • хлорид бензалконію;

  • цетримониум хлорид;

  • кокосовий глюкозид;

  • децил глюкозид;

  • лаурил глюкозид.

Хороший шампунь також повинен містити екстракти трав, у складі котрих є пом’якшувальні компоненти, необхідні для догляду. Засоби, до яких входять реп’ях, ромашка, деревій, зелений чай, кропива, лимонний сік і чорна редька, цілюще впливають на очищення й поліпшення стану волосся. Їх застосування відновлює природний захисний бар’єр шкіри.

Варто спробувати використовувати органічні шампуні, які врівноважують pH шкіри, зволожують її, зменшують синтез шкірного сала без ризику закорковування сальних залоз.

Najlepsze szampony do włosów przetłuszczających się | Blog Hairstore

Яких інгредієнтів варто уникати в складі шампунів

У деяких випадках причиною підвищеної жирності є неправильний догляд. Наприклад, великі проміжки часу між миттями голови або використання шампунів, що містять сильнодійні засоби, такі як SLS, SLES, ALS.

Пом’якшувальні інгредієнти належать до категорії небажаних. Це речовини, які створюють захисну плівку: воски, олії, силікони та ін. Проте є виключення. Наприклад, конопляна олія є багатим джерелом амінокислот із поживними властивостями, а також цинку, що нормалізує вироблення шкірного сала. Але загалом шампуні, багаті на пом’якшувальні речовини, при підвищеному рівні жирності будуть перевантажувати волосся, що ще більше посилить негативний ефект.

Зауважте, що миття голови хорошим шампунем спочатку може не принести очікуваних результатів. Однак потрібно запастися терпінням, адже організму знадобиться час, щоб звикнути до нового засобу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #шампунь
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: