Одноразові под системи — удосконалений варіант вейпінгу

Опубліковано:
22 Січня, 2023

Все більше прихильників традиційних сигарет віддають перевагу — електронним. Це доволі зручно і можна обрати велику гаму смаків, на відміну від звичного тютюну. Хоча перші електронні цигарки мали багато недоліків. Однак відколи вони з’явилися на ринку, минуло багато часу і щороку їх асортимент збільшувався, а самі електронки — удосконалювалися. Курцям або просто любителям зрідка випалити цигарку, давно відомі такі модні слова як вейп. Це нове покоління електронних сигарет, з кращим смаком і ефективністю пари. Власне, «vape» у перекладі з англійської означає «вдихати пару». 

А у 2015 році у світі вейпінгу зʼявилися под системи. Відтоді багато компаній створили власні версії пристрою. 

Що робить одноразові под системи стали такими популярними? Багато причин. По-перше, вони дуже портативні та зручні. По-друге, ви можете спробувати їх у різних смаках. Ці пристрої однозначно варті своєї вартості, і ви можете використовувати їх миттєво. 

До речі, pod системи удосконалена  версія вейпів. Вони невеликих розмірів, а ще поди мають закриті картриджі зі стабільним ароматом. Завдяки поду не потрібно робити багато затяжок, щоб отримати необхідну дозу нікотину. При використанні подів вистачить лише кількох затяжок.

По суті, переваг вейпінгу більше, ніж куріння.  Він не такий небезпечний, як останній. Під час використання вейпа ви не поглинаєте безліч шкідливих хімічних речовин, на відміну від куріння.

Якщо ви кидаєте палити, кинути палити буде не так важко, коли ви перейдете на под систему. Зручно відволікатися від однієї звички до іншої, адже все, що вам потрібно зробити, це придбати пачку одноразових pod систем. Виберіть улюблений смак, щоб експериментувати зі своїми смачними вдихами. Потім ви просто викидаєте її, коли термін видихів закінчився.

По суті, переваг користування одноразовими под системами більше, ніж куріння. Він не такий небезпечний, як останній. Під час викурювання  ви не поглинаєте безліч шкідливих хімічних речовин, на відміну від куріння.

Великою перевагою є те, що одноразові pod системи набагато дешевші, оскільки вони не вимагають подальшого обслуговування чи заміни деталей після використання. Одним із бонусів под системи є те, що, на відміну від одноразових вейпів, вони перезаряджаються. Це означає, що більше не потрібно викидати їх після того, як ви закінчили ним користуватися, або хвилюватися, що батарея може розрядитися, перш ніж ви закінчите вейп.

Под система є універсальною, має велику палітру яскравих смаків і міцності за низькою ціною.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #под системи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: