«Вдячний голові й жителям громади за активну працю задля перемоги»: Володимир Болєщук про Золотниківську громаду

Опубліковано:
22 Січня, 2023

Перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук відвідав Золотниківську громаду.

Там він побував у ЦНАПі,  комунальному підприємстві «Господар», у школі і дитсадку, а також ознайомився з роботою місцевого гуманітарного штабу. Він, зокрема, відзначив, що громада активно працює і це позитивно не лише для її розвитку, а й загалом для наближення перемоги  України. Про це він написав у мережі Facebok:

null
null
null
null

«Перебуваючи у Золотниківській громаді, ознайомився з роботою місцевого Центру надання адміністративних послуг.

Працівники центру обслуговують жителів громади та громадян, які прибули з інших регіонів країни. Тут створені зручні та комфортні умови, доступні послуги соціального характеру: оформлення документів, реєстрація тощо. Також облаштовано ігровий куточок для дітей.

У громаді організовано гуманітарний штаб, волонтери якого формують та відправляють допомогу захисникам та передають необхідні речі людям, які потребують.

Оглянув місцеве комунальне підприємство «Господар», яке обслуговує навколишні села та забезпечує життєдіяльність громади. На балансі підприємства є спеціальна техніка, за допомогою якої у громаді підтримується порядок.

Разом з головою громади Данилом Бугаєм відвідали школу та садочок у селі Бурканів. Обидва навчальних заклади облаштовані укриттями, тут створені комфортні та безпечні умови для навчання та розвитку дітей.

Принагідно, разом з волонтерами від Благодійного фонду «Покрова» передали дітям солодкі гостинці.

Обговорили з Данилом Бугаєм першочергові потреби громади. Вдячний голові та усім жителям громади за активну працю заради спільної перемоги!», – пише Володимир Болєщук. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #володимир болєщук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: