Що таке енергоефективність? Роз’яснення від фахівців Budmall Center

Опубліковано:
22 Січня, 2023

Що таке енергоефективність? Можливо, йдеться про відмову від користування певними комунальними послугами або скорочення витрат на ці послуги? 

Ні, це неправильний погляд на проблему. Енергоефективність — це якісні зміни надання послуг.

Побутує думка, що облаштувати дім на засадах енергоефективності — занадто дороге задоволення. Але насправді такі витрати — це інвестиції, що повернуться у вигляді скорочення витрат на електроенергію, опалення та водокористування. 

Так, спочатку вам доведеться утеплити житло і придбати нові енергоефективні прилади для опалення дому та для водопостачання. Це потребує певних фінансових затрат. Та коли ви отримаєте рахунки з цифрами, нижчими за попередні на 40%, то зрозумієте економічну вигоду своїх дій. Звісно, головна умова в тому, що вам буде так само тепло взимку і неспекотно влітку.

Ми розглядаємо облаштування сучасного житла на засадах енергоефективності розумною інвестицією в майбутнє. Саме тому ще на етапі проєктування модульних будинків від Budmall обов’язково враховуємо цей критерій.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Budmall Center, #Демкура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: