У сім’ї тернопільського журналіста і громадського діяча Тараса Савчука народився син

Опубліковано:
22 Січня, 2023

У сім’ї тернопільського журналіста, редактора, дизайнера, контент-менеджера, члена НСЖУ, громадського діяча і керівника благодійного фонду «Хвилі змін» Тараса Савчука – поповнення.

У них з дружиною Оксаною народився син. Цією радісною новиною Тарас Савчук поділився у Facebook 16 січня. Зокрема, своїм друзям у соцмережі він розповів про зріст, вагу, час народження немовляти. Також щасливий батько повідомив, що сина назвуть Гавриїлом:

Дружина Оксана народжувала у Тернопільському обласному перинатальному центрі «Мати і дитина». Її з немовлям уже виписали з пологового. За словами Тараса Савчука, дружина і син почуваються добре.

Також на своїй сторінці у мережі Facebook Тарас Савчук позитивно відгукнувся про професійність працівників перинатального центру та хороші умови у цьому закладі:

«Ми вже дома. Дякуємо за сотні вітань! Козак росте.

Хочу подякувати лікарям і персоналу пологового на Замковій. Мені сподобалося. Тут затишно, чисто, спокійно, просторо. Гарні допологові і особливо післяпологові палати. І головне – постійно є електрика. Якщо хочете народжувати, то рекомендую Тернопільський обласний клінічний перинатальний центр “Мати і дитина”.

А ще дякую Віктор Овчарук за запрошення приходити ще», – пише Тарас Савчук.

Редакція інтернет-видання «Tenews» щиро вітає батьків з народженням сина, зичимо Тарасу на Оксані щасливого батьківська і материнства, а дитятку – щасливої долі під мирним українським небом!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #народження дитини, #тарас савчук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: